Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
 • Träffa doktorn i hängmattan

  2017-06-22

  Med Euro Accidents E-vårdstjänst kan du få recept, remiss och råd från en läkare alla dagar i veckan mellan klockan 07.00-22.00. Allt du behöver är en dator eller mobiltelefon och ett BankID. Du får oftast svar inom en timme. Extra smidigt på semester.

 • Sommaröppettider på Euro Accident

  2017-06-20

  Midsommar och semester står för dörren. Torsdag den 22 juni stänger Euro Accident klockan 15:00 (dagen före midsommarafton). På midsommarafton har vi stängt.

 • Euro Accident ute på Uppdrag Hälsa

  2017-06-19

  Lyssna när Therese Leijonhufvud, produktchef på Euro Accident, samtalar i podden "Uppdrag hälsa" om hur Euro Accident arbetar och hela tiden provar nya vägar för att kunna hjälpa kunderna.

 • TBE-vaccinering: Rabatterat pris hos Minutkliniken

  2017-06-13

  Om du kommer att vistas i områden som är mycket drabbade av fästingar och TBE kan det vara klokt att vaccinera dig. Vaccination ingår inte i våra försäkringar, Euro Accidents kunder erbjuds TBE-vaccinering till rabatterat pris på Minutkliniken.

 • Fixa återbesök och recept innan semestertid

  2017-06-08

  Sommartid innebär som bekant semestertid för det flesta. Så också för många av de läkare vi samarbetar med. Se gärna till att boka återbesök och förnya recept innan sommaren för att få bästa möjliga hjälp.

1 - 5 av 65
Föregående  |  Nästa

Kontakta Mig

Dela