Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
Aktuellt
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
 • Euro Accident söker en psykolog till Växjö

  2017-12-12

  Vill du arbeta på ett växande försäkringsbolag som tar sikte på nya mål för att kunna göra skillnad för människors liv och hälsa? Vill du bli en del i en gemenskap med stor omtanke om varandra? Välkommen till Euro Accident!

 • Euro Accident söker en aktuarie med sinne för detaljer

  2017-12-06

  Euro Accident är inne ett spännande skede där vi växer, utvecklas och vinner framgång. Till vårt aktuarieteam i Stockholm söker vi nu en resultatinriktad aktuarie med sinne för detaljer som vill utvecklas med oss.

 • Food Pharmacy vann Healthy Business Awards

  2017-10-19

  Lina Nertby Aurell och Mia Clase fick idag ta emot Healthy Business Awards 2017 för att deras blogg och bok Food Pharmacy har fått många människor att börja intressera sig för hur kosten kan bidra till ett friskare liv. Utmärkelsen delades ut under hälso- och ledarskapsseminariet Healthy Business på Oscarsteatern i Stockholm.

 • Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna

  2017-10-02

  För andra året i rad vinner Euro Accident utmärkelsen "Förmedlarnas val" i CMA Researchs årliga förmedlarundersökning 2017 som publiceras idag. Euro Accident behåller också förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande.

 • Healthy Business fortsätter att växa

  2017-09-01

  Den 19 oktober möts åter ledare och HR-chefer med ett gemensamt intresse för att skapa mer framgångsrika företag genom hållbara medarbetare på Healthy Business.

1 - 5 av 65
Föregående  |  Nästa

Kontakta Mig

Dela