Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
För en trygg och frisk värld
  • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator

För en trygg och frisk värld

Åtgärder
Läser in...

Sponsring & CSR
För en trygg och frisk värld

By WP Administrator, last updated 5 aug 2011

Euro Accident har som vision att bidra till en trygg och frisk värld. Genom vårt CSR-arbete värnar vi om människor i situationer där förskringen inte räcker till och genom sponsring tar vi ställning för det vi tror på.

Beskyddarföretag till Alzheimerfonden
Alzheimer kallas ofta de anhörigas sjukdom. Att se en av sina närmaste tappa orienteringen i tillvaron samtidigt som minnesfunktionerna raderas bit för bit är en hjärtslitande upplevelse. Sanningen är tyvärr att, det finns ingen återvändo, Alzheimer är en dödlig sjukdom. Sedan hösten 2012 är Euro Accident beskyddarföretag till Alzheimerfonden. Vi vill som beskyddare se fonden växa, hjälpa till att hitta fler bidragsgivare och samtidigt bidra till att stötta forskningen så att vi kan komma närmre lösningen och hitta bot mot Alzheimers sjukdom.

Stolt Guldsponsor till BRIS
Euro Accident har under många år stöttat BRIS. I takt med vår egen tillväxt har vårt engagemang i BRIS också ökat.2015 blev vi guldsupporter till BRIS. Vi hoppas att vårt bidrag ska öka BRIS möjligheter till att hjälpa flera barn och ungdomar som behöver stöd när det känns som om det stormar inombords.

EA-fonden där våra medarbetare blir vardagshjältar
Idrott och föreningsverksamhet skapar gemenskap och trygghet för många individer i samhället. EA-Fonden gör det möjligt för våra medarbetare att vara vardagshjältar och bidra till en positiv utveckling av idrotten och föreningsverksamheten i Sverige. Ur fonden kan våra medarbetare söka bidrag för att stötta en valfri förening, person eller ett evenemang.

Personlig sponsor till viktiga förebilder
Euro Accident vill skapa möjligheter för både företag och individer att utvecklas för att nå sin fulla potential.  Sedan 2012 har vi ett samarbete med Charlotte Kalla. Genom vårt engagemang vill bidra till att Charlotte Kalla, som är en viktig förebild, kan förverkliga sina drömmar om att bli bäst i världen.

Vi är även sponsor till Irene Eklund, Sveriges nya sprintdrottning. Irene har precis inlett sin landslagskarriär och står med ett ben i juniortävlingar medan det andra benet är på god väg in i seniora sammanhang. Genom vårt stöd kan Irene få bättre förutsättningar att förverkliga sitt mål om att bli snabbast i världen.

Irene Ekelund om att vara trygg och frisk Charlotte Kalla om att vara trygg och frisk

Senast uppdaterad: 2017-04-05

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Åtgärder
Läser in...

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Åtgärder
Läser in...

Dela


Banner liggande Bris 2017

Åtgärder
Läser in...

Euro Accident Guldsupporter Bris