Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Vi är extra stolta över
 • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
 • WP Administrator

Vi är extra stolta över

Åtgärder
Läser in...

Utmärkelser
Vi är extra stolta över

By WP Administrator, last updated 5 aug 2011

Euro Accident har fått ta emot ett antal utmärkelser från kunder och försäkringsförmedlare. Det ser vi som viktiga kvitton på att det vi gör, gör vi rätt.

 • Euro Accident är ett Great Place to Work

  2016-12-20

  Euro Accident har certifierats som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work, av Great Place to Work Institute efter höstens arbetsplatsstudie hos Euro Accident.

 • Euro Accident är förmedlarnas val

  2016-10-04

  Euro Accident är det försäkringsbolag som försäkringsförmedlarna är mest nöjda med som helhet och som dessutom anses ha det mest attraktiva erbjudandet inom risk-, privatvårds- och gruppförsäkring. Det visar CMA Researchs årliga undersökning för 2016.

 • Euro Accidents försäkringar får högsta betyg

  2015-09-28

  Euro Accidents erbjudanden inom riskförsäkring, privatvårdsförsäkring och gruppförsäkring är de mest attraktiva bland försäkringsbolagen. Det tycker försäkringsförmedlarna i CMA Researchs årliga undersökning för 2015.

 • Euro Accident är en av Sveriges bästa arbetsgivare

  2014-11-17

  Euro Accident är en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det visar resultatet i Universums årliga undersökning för 2014 där medarbetarna svarat på frågor om hur väl de trivs och vad som ger dem lust att gå till jobbet.

 • Den bästa sjukvårdsförsäkringen

  2014-09-23

  Euro Accidents sjukvårdsförsäkring Privat Access rankas högst av Sveriges försäkringsförmedlare. Euro Accident placerar sig därmed i topp före Skandia och Länsförsäkringar. Det visade CMA Researchs förmedlarundersökning för 2014.

 • Bästa gruppförsäkringen för fjärde året i rad

  2014-09-23

  I CMA Researchs undersökning 2014 gav Sveriges försäkringsförmedlare Euro Accidents gruppförsäkringserbjudande högsta betyg bland försäkringsbolagen. Euro Accident toppar rankingen för fjärde året i rad.

 • Över 98 procent nöjda kunder fem år i rad

  2014-05-27

  För femte året i rad kan vi stolt konstatera att över 98 procent av kunderna med vår sjukvårdsförsäkring PrivatAccess är nöjda. 2014 svarade 98,6 % av kunderna att de kan rekommendera PrivatAccess till anhöriga och vänner.

 • Vd nominerad till Årets chef

  2014-03-12

  Vår vd Thomas Petersson var en av tre finalister vid Chefsgalan 2014 till priset i kategorin Årets hälsofrämjande chef. Galan arrangerades av Sveriges största ledarskapstidning Chef för att lyfta fram goda exempel på bra ledarskap.

 • Delad framgångsresa med Charlotte Kalla

  2014-02-04

  Vi är stolta sponsorer till två riktigt prestationsinriktade idrottare. Charlotte Kalla och Irene Ekelund vet hur det är att vara bäst i klassen och vad som krävs för att ta sig dit. Vi är glada över att vi kan göra parallella framgångsresor med stöd från varandra.

 • Behåller AAA-rating

  2012-12-22

  Euro Accident behåller sin AAA-rating för konsekvent ekonomisk stabilitet och betalningsförmåga. Det glädjande beskedet aviserade Nordens ledande leverantör av kredit- och affärsinformation, AAA Soliditet. Euro Accident har haft AAA-rating, högsta kreditvärdighet, sedan februari 2010.

1 - 10 of 13 results
Previous  |  Next

Euro Accident får högsta betyg. CMA 2016