Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Eller använd vår E-vårdstjänst
  • uid=prodWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator

Eller använd vår E-vårdstjänst

Åtgärder
Läser in...

Boka vård
Eller använd vår E-vårdstjänst

By WP Administrator, last updated 5 aug 2011

Euro Accident har ett Medicinskt Kundcenter bemannat med erfarna sjuksköterskor som bokar vård hos våra auktoriserade samarbetspartners runt om i Sverige. Våra sjuksköterskor strävar alltid efter att kundens vårdkedja ska bli så kort och effektiv som möjligt. Vid kontakt med vårt Medicinska Kundcenter får du som kund hjälp och stöd tills du är färdigbehandlad och förhoppningsvis helt frisk. För snabbare hjälp kan du även använda Euro Accidents E-vårdstjänst; en digital webbdoktor.

Boka vård, ring 0771-10 50 10 Euro Accidents E-vårdstjänst, klicka här Sjukvårdsrådgivning, ring 0771-10 50 10

Våra öppettider
Måndag–fredag: 7:00–17:00

Euro Accidents E-vårdstjänst
Vill du ha snabb hjälp? Använd Euro Accidents E-vårdstjänstE-vårdstjänsten kan beskrivas som en digital webbdoktor. Med hjälp av den kan du som har sjukvårdförsäkring PrivatAccess Silver och Guld hos Euro Accident snabbt få hjälp med enklare medicinska problem. Genom att svara på frågor på webben guidas du framåt så att en läkare kan ställa diagnos och besluta om behandling.

Till E-vårdstjänsten

Din vårdgaranti
Med Euro Accidents vårdgaranti är du garanterad specialistvård inom 7 arbetsdagar och operation/behandling inom 14 arbetsdagar, där det är medicinskt möjligt.

Ett kvalitetssäkrat nätverk
Vi har slutit avtal med noga utvalda specialistkliniker inom den privata vården och vårt nätverk består bland annat av läkare, sjukgymnaster, naprapater och psykologer över hela landet. Våra samarbetspartners värderas utifrån ett väl utvecklat kvalitetssäkringssystem. Det omfattar allt från miljön på praktiken till vårdinsatsens kvalitet, så att våra kunder alltid kan känna sig trygga och nöjda med den vård och hjälp de får.

Telefonnummer
Ring 0771-10 50 10
Sjukvårdsrådgivningen guidar dig rätt om du behöver sjukvårdsrådgivning eller vill boka tid hos våra vårdgivare.

Vid akut sjukdom
Ring SOS Alarm på telefon 112, eller vänd dig till närmaste akutmottagning.

Senast uppdaterad: 2017-04-10

Webbinnehållsvisning (JSR 286)

Åtgärder
Läser in...

Dela


Högsta betyg till Euro Accidents försäkringar enligt CMA 2017