Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
Aktuellt
Varning

Varning

Inget innehåll hittades att rendera för portalsidan.

 
 • Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna

  2017-10-02

  För andra året i rad vinner Euro Accident utmärkelsen "Förmedlarnas val" i CMA Researchs årliga förmedlarundersökning 2017 som publiceras idag. Euro Accident behåller också förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande.

 • Healthy Business fortsätter att växa

  2017-09-01

  Den 19 oktober möts åter ledare och HR-chefer med ett gemensamt intresse för att skapa mer framgångsrika företag genom hållbara medarbetare på Healthy Business.

 • Träffa doktorn i hängmattan

  2017-06-22

  Med Euro Accidents E-vårdstjänst kan du få recept, remiss och råd från en läkare alla dagar i veckan mellan klockan 07.00-22.00. Allt du behöver är en dator eller mobiltelefon och ett BankID. Du får oftast svar inom en timme. Extra smidigt på semester.

 • Euro Accident ute på Uppdrag Hälsa

  2017-06-19

  Lyssna när Therese Leijonhufvud, produktchef på Euro Accident, samtalar i podden "Uppdrag hälsa" om hur Euro Accident arbetar och hela tiden provar nya vägar för att kunna hjälpa kunderna.

 • TBE-vaccinering: Rabatterat pris hos Minutkliniken

  2017-06-13

  Om du kommer att vistas i områden som är mycket drabbade av fästingar och TBE kan det vara klokt att vaccinera dig. Vaccination ingår inte i våra försäkringar, Euro Accidents kunder erbjuds TBE-vaccinering till rabatterat pris på Minutkliniken.

1 - 5 av 65
Föregående  |  Nästa

Kontakta Mig

Dela