Thomas Petersson, VD Euro Accident, nominerad till Årets Hälsofrämjande Chef 2014
  • Ingen
  • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator
Aktuellt
start portlet menu bar

Thomas Petersson, VD Euro Accident, nominerad till Årets Hälsofrämjande Chef 2014

Display portlet menu
end portlet menu bar

Thomas Petersson, VD Euro Accident, nominerad till Årets Hälsofrämjande Chef 2014

By WP Administrator on 24 jan. 2014

Euro Accident är stolta att annonsera att Thomas Petersson, VD Euro Accident, är en av tre finalister till ledarskapspriset i kategorin ” Årets Hälsofrämjande Chef 2014”.

Motiveringen till Thomas nominering lyder: ”Han arbetar konsekvent med hälsans alla dimensioner. Thomas Petersson ser till både chefer, medarbetare och kunder vilket gör att han systematiskt och långsiktigt medverkar till att skapa friska, lönsamma företag.”

Syftet med priset Årets Hälsofrämjande Chef är ”att belöna en chef som genom att demonstrera ett inspirerande förhållningssätt till träning och skapa förutsättningar för hälsoförbättringar har bidragit till att öka medarbetarnas och därigenom verksamhetens välbefinnande och prestationer”.

Vinnare i alla kategorier för Årets Chef koras den 12 mars på Chefgalan på Grand Hôtel i Stockholm.

 

Läs mer
Läs mer på chef.se

Film - Thomas om nomineringen
Se film där Thomas berättar hur han skapar förutsättningar för hälsoförbättringar som bidrar till att öka medarbetarnas och verksamhetens välbefinnande och prestationer.
Längd ca 2,5 minuter
 

Senast uppdaterad: 2014-11-17

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.