Årets Handlingskraft ger bidrag till Musikhjälpen
  • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator
Aktuellt
start portlet menu bar

Årets Handlingskraft ger bidrag till Musikhjälpen

Display portlet menu
end portlet menu bar

Årets Handlingskraft ger bidrag till Musikhjälpen

By WP Administrator on 15 dec. 2013

Christer Winberg arbetar på Euro Accidents IT-avdelning. Priset tilldelas Christer för att han alltid tar sig tid att förstå de önskemål hans kollegor har om information från EASY.

EASY är Euro Accidents försäkringssystem. Ett IT-system som företaget utvecklat på egen hand och som ständigt förbättras för att kunna hålla leveranser och löften till våra kunder. Han är alltid mån om att följa upp sin leverans för att säkerställa att det är användbart och fungerar så som beställaren har förväntat sig.

”Ett stort tack för denna utmärkelse, som egentligen kan delas av hela IT. Jag tycker att vi har en bra grupp där alla kompletterar varandra”, säger Christer Winberg ödmjukt. 

”Det är inte svårt att vara handlingskraftig här på Euro Accident. Det är högt i tak och man kan jobba under stor frihet. Att få vara omgiven av och kommunicera med verkligt trevliga och duktiga kollegor ger varje dag ny inspiration och förnyad energi”, avslutar Christer Winberg.

Christer väljer att donera pengarna till Musikhjälpen 2013 #mh13 – som i år verkar för att ”Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet”.

Grattis Christer och fortsatt lycka till Musikhjälpen 2013 som får 10 000 kr av Christer Winberg.
 

Handlingskraft för oss på Euro Accident - Vi ger mer!
Vi strävar ständigt efter att bli bättre på det vi gör. Vi är noga med att hålla våra löften. Vår handlingskraft ger oss möjligheten att snabbt anpassa oss till marknadens ständiga utveckling och det är en förutsättning för att vi ska kunna ge våra kunder korrekt och snabb service.

Senast uppdaterad: 2014-03-18