Årets Omtanke ger bidrag till Barncancerfonden
  • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
  • WP Administrator
Aktuellt
start portlet menu bar

Årets Omtanke ger bidrag till Barncancerfonden

Display portlet menu
end portlet menu bar

Årets Omtanke ger bidrag till Barncancerfonden

By WP Administrator on 15 dec. 2013

Johan Klasson arbetar på Euro Accidents skadeavdelning. Priset fick han för en mycket uppskattad insats efter en personalfest.

Johan KlassonEn väska på vift blev inte bara omhändertagen, den levererades personligen till hotellet där de inresande kollegorna bodde. Johan tänkte att det vore trist att vakna och sakna sin väska och behöva stressa runt för att finna den innan hemfärd. Något väskarens ägare och övriga kollegor uppskattade, eftersom resan hemåt gick i gemensam buss.

”Jag känner mig väldigt stolt och hedrad för denna utmärkelse och jag är glad över att jag får vara med och bidra till välgörande ändamål”, säger Johan Klasson när han får beskedet om vad hans lilla omtanke genererade.

Johan har valt att donera pengarna till Barncancerfonden. Grattis Johan och grattis Barncancerfonden som får 10 000 kr från Johan.

Omtanke för oss på Euro Accident – Vi bryr oss!
Omtanke för oss är att ta ansvar och engagera sig i sina uppdrag och sin omgivning med kunskap, kompetens och energi. Vi vet att det är möjligt för nästan alla att förbättra sin hälsa och sin livssituation och vi kan hjälpa dem att nå dit. Vi letar inte undantag för att neka ersättning, vi letar skäl till att hjälpa och stötta.

Senast uppdaterad: 2014-03-18

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.