Emma Lundgren ny Kundservicechef
  • uid=nikmil,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Niklas Mild
start portlet menu bar

Emma Lundgren ny Kundservicechef

Display portlet menu
end portlet menu bar

Emma Lundgren ny Kundservicechef

By Niklas Mild on 11 dec. 2019

Den 2 december 2019 började Emma Lundgren som Kundservicechef på Euro Accident. Det är en ny tjänst med ansvar för att leda och utveckla Euro Accidents nya kundserviceorganisation som gäller från årsskiftet. Emma kommer närmast från en tjänst som chef för Avanzas kundserviceorganisation.

Emma Lundgren har mångårig erfarenhet av kundservice, varav de senaste tio åren i ledande position inom Avanza. Närmast kommer hon från en tjänst som chef för Avanzas kundserviceorganisation inom bolån, bank och pension.

– Emma är en driven person med stort engagemang och stor passion för kundservice och sina medarbetare. Vi är övertygade om att hon tillsammans med oss och sitt team kommer utveckla vår nya kundserviceorganisation till att bli den bästa på att möta kunder, förmedlare och partners i alla kanaler, säger Staffan Johansson, Sverigechef på Euro Accident Livförsäkring AB.

Tjänsten som Kundservicechef och avdelningen Kundservice är båda nya på Euro Accident.

De medarbetare som idag arbetar på avdelningarna Försäkringsservice och Mäklarsupport kommer att ingå i Kundservice från årsskiftet och bli grunden till den nya avdelningen.

Senast uppdaterad: 2019-12-18