Healthy Business fortsätter att växa
  • uid=jeaben2,cn=users,o=euroaccident.com
  • Jeanette Bengtsson
start portlet menu bar

Healthy Business fortsätter att växa

Display portlet menu
end portlet menu bar

Healthy Business fortsätter att växa

By Jeanette Bengtsson on 1 sep. 2017

Den 19 oktober möts åter ledare och HR-chefer med ett gemensamt intresse för att skapa mer framgångsrika företag genom hållbara medarbetare på Healthy Business.

I år flyttar Healthy Business till Oscarsteatern för att ge plats åt ännu fler. Liksom tidigare bjuds det på en härlig blandning av kunskap, inspiration, underhållning och mingel tillsammans med intressanta talare och fängslande underhållare.

Dagen leds av Ola Ahlvarsson, som spanar efter trender, utforskar framtidens tekniska och biologiska möjligheter och lyfter fram goda exempel.

Bland talarna finns Cissi Elwin, chefredaktör för tidningen Chef, Johan Staël von Holstein, IT-entreprenör, Anna Bennich Karlstedt, psykolog och författare, Robin Farmanfarmaian, entreprenör inom medicin och Teemu Arina, författare av Biohackers Handbook och pionjär inom upgraded food. Programmet uppdateras löpande på healthybusiness.nu.

Under dagen delas även Healthy Business Awards ut till en person, en grupp eller ett företag som gjort det möjligt för många människor i dagens, eller morgondagens, arbetsliv att få en bättre hälsa och en bättre livskvalitet. För att nå dit har vinnaren arbetat målinriktat med insatser som främjar hälsa och förebygger ohälsa. Vinnaren är också en sann förebild för andra genom sitt sätt och sitt arbete.

Euro Accident driver Healthy Business sedan 2011 och är också initiativtagare till Healthy Business Awards.

healthybusiness.nu >>

 

 

Senast uppdaterad: 2017-09-01

Portleten har inte konfigurerats eller så är inställningarna inte korrekta. Välj ett program i Ändra delade inställningar. Kontakta administratören om du behöver hjälp.