Metadata and Analytics

Åtgärder
Läser in...
Ny kampanj visar vägen till Hållbara Medarbetare
  • uid=nikmil,cn=users,O=EUROACCIDENT.COM
  • Niklas Mild
Aktuellt

Ny kampanj visar vägen till Hållbara Medarbetare

Åtgärder
Läser in...

Ny kampanj visar vägen till Hållbara Medarbetare

By Niklas Mild on 10 apr 2017

Med konceptet Hållbara Medarbetare och "Det är otroligt vad lätt allting känns när du trivs på jobbet" ska fler företag upptäcka effekten av rätt försäkringar i kombination med fokus på hälsa.

Scenen i kampanjen är ett typiskt kontor där det händer saker som alla som arbetar på ett kontor kan känna igen sig i. Men på den här arbetsplatsen reagerar inte medarbetarna på det sätt som många andra skulle göra.

– Med glimten i ögat vill vi visa det positiva resultat som blir effekten när ett företag satsar på att deras medarbetare ska må bra. Hos Euro Accident kan företag inte bara försäkra medarbetarnas liv och lön, utan också deras välmående. Konceptet, och det som blir resultatet, kallar vi kort och gott för Hållbara Medarbetare, säger Miles de Champs, chef Kommunikation på Euro Accident.

Kampanjen ska också bidra till ökad förståelse för att försäkringar och hälsa är en strategiskt viktig fråga som behöver lyftas från individnivå till organisationsnivå för att ge önskat resultat.

– Varje företag behöver löpande sätta upp mål, analysera, mäta och följa upp sina investeringar i medarbetarnas försäkringar och hälsa, på samma sätt som de gör med andra viktiga investeringar. Först då vet företaget om investeringen har gett önskad effekt, säger Miles de Champs.

Kampanjen kommer att gå i print och digitalt under våren 2017.

Senast uppdaterad: 2017-04-12

Kontakta Mig

Dela


Högsta betyg till Euro Accidents försäkringar enligt CMA 2017