Vi är extra stolta över
 • uid=stageWPadmin,cn=admins,o=euroaccident.com
 • WP Administrator

Utmärkelser
Vi är extra stolta över

By WP Administrator, last updated 5 aug. 2011

Euro Accident har fått ta emot ett antal utmärkelser från kunder och försäkringsförmedlare. Det ser vi som viktiga kvitton på att det vi gör, gör vi rätt.

 • Fyrfaldigt i topp hos förmedlarna

  2018-10-01

  För tredje året i rad vinner Euro Accident utmärkelsen "Förmedlarnas val" i Origo Groups årliga försäkringsförmedlarundersökning som publiceras idag. Euro Accident behåller också förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, privatvårdserbjudande och gruppförsäkringserbjudande.

 • Euro Accident behåller förstaplatserna hos förmedlarna

  2017-10-02

  För andra året i rad vinner Euro Accident utmärkelsen "Förmedlarnas val" i CMA Researchs årliga förmedlarundersökning 2017 som publiceras idag. Euro Accident behåller också förstaplatserna som det bolag som flest förmedlare anser har ett attraktivt riskerbjudande, ett attraktivt privatvårdserbjudande och ett attraktivt gruppförsäkringserbjudande.

 • Euro Accident är ett Great Place to Work

  2016-12-20

  Euro Accident har certifierats som en utmärkt arbetsplats, Great Place to Work, av Great Place to Work Institute efter höstens arbetsplatsstudie hos Euro Accident.

 • Euro Accident är förmedlarnas val

  2016-10-04

  Euro Accident är det försäkringsbolag som försäkringsförmedlarna är mest nöjda med som helhet och som dessutom anses ha det mest attraktiva erbjudandet inom risk-, privatvårds- och gruppförsäkring. Det visar CMA Researchs årliga undersökning för 2016.

 • Euro Accidents försäkringar får högsta betyg

  2015-09-28

  Euro Accidents erbjudanden inom riskförsäkring, privatvårdsförsäkring och gruppförsäkring är de mest attraktiva bland försäkringsbolagen. Det tycker försäkringsförmedlarna i CMA Researchs årliga undersökning för 2015.

 • Euro Accident är en av Sveriges bästa arbetsgivare

  2014-11-17

  Euro Accident är en av Sveriges bästa arbetsgivare. Det visar resultatet i Universums årliga undersökning för 2014 där medarbetarna svarat på frågor om hur väl de trivs och vad som ger dem lust att gå till jobbet.

 • Den bästa sjukvårdsförsäkringen

  2014-09-23

  Euro Accidents sjukvårdsförsäkring Privat Access rankas högst av Sveriges försäkringsförmedlare. Euro Accident placerar sig därmed i topp före Skandia och Länsförsäkringar. Det visade CMA Researchs förmedlarundersökning för 2014.

 • Bästa gruppförsäkringen för fjärde året i rad

  2014-09-23

  I CMA Researchs undersökning 2014 gav Sveriges försäkringsförmedlare Euro Accidents gruppförsäkringserbjudande högsta betyg bland försäkringsbolagen. Euro Accident toppar rankingen för fjärde året i rad.

 • Över 98 procent nöjda kunder fem år i rad

  2014-05-27

  För femte året i rad kan vi stolt konstatera att över 98 procent av kunderna med vår sjukvårdsförsäkring PrivatAccess är nöjda. 2014 svarade 98,6 % av kunderna att de kan rekommendera PrivatAccess till anhöriga och vänner.

 • Vd nominerad till Årets chef

  2014-03-12

  Vår vd Thomas Petersson var en av tre finalister vid Chefsgalan 2014 till priset i kategorin Årets hälsofrämjande chef. Galan arrangerades av Sveriges största ledarskapstidning Chef för att lyfta fram goda exempel på bra ledarskap.

Visar 1 - 10 av 15
Föregående  |  Nästa